Spara tid - Schemalägg dina inlägg på Instagram

Publicerad: torsdag 23 aug 2018 johanna nilsson

Ett Instagramflöde får aldrig stå still. Så vet du att du kommer ha fullt upp med annat på jobbet framöver eller kanske ska på semester och kollegorna kan noll om sociala medier? Se till att schemalägga inläggen så rullar det på som vanligt under tiden! Här tipsar vi om ett par appar/program som hjälper till schemaläggningen.

Later

En av de bättre schemaläggningsprogrammen med en generös gratisversion. Med Later laddar du enkelt upp bilder till ett mediearkiv och skapar snabbt inlägg till Instagram och andra sociala medier i en kalendervy. Är du en flödesnörd som alltid är ute efter det perfekta flödet kommer du gilla Laters funktion som låter dig förhandsgranska hela det planerade flödet. Du sköter det mesta smidigast från datorn, men kan såklart också använda deras app. Later erbjuder olika abonnemangsstorlekar med olika stora möjligheter till statistik och användarantal, men ni kommer långt med gratisversionen. Läs mer om Later här. 

Buffer

Med Buffer kan ni schemalägga inlägg för Twitter, Facebook, LinkedIn, Google+ och Instagram och med någon av de betalda versionerna kan man även schemalägga för Pinterest. Utöver att kunna schemalägga inlägg med en bild kan du lägga in påminnelser om att publicera videoinlägg och multibildsinlägg. De har en rejäl analysfunktion för dig som älskar att grotta i siffror. Läs mer om Buffer här.

Onlypult

Onlypult saknar gratisversion, men har en sjudagars testperiod om ni är nyfikna. De har många bra funktioner med bland annat uppladdning direkt från datorn och tillåter hantering av många konton i samma vy. Dessutom är det enkelt att lägga till fler redaktörer och delegera uppgifter till dem. Läs mer om Onlypult här.

Tycker ni ändå att det känns osäkert att schemalägga och använda olika program kan ni höra av er till oss så ser vi till att ert Instagramflöde fylls med grymt innehåll!

 

Missa inte blogginlägget "Rätt bilder till din hemsida eller webbshop".

Nyfiken på hur vi kan göra er mer framgångsrika?

Prata webb med oss