Metoden som gör er framgångsrika på webben


Prata webb med oss

1

Analys


Det är viktigt för oss att lära oss mer om er verksamhet för att kunna identifiera ett mål och syfte med ert webbprojekt.

Med hjälp av statistikverktyg och heat maps kartlägger vi bland annat besökarnas beteendemönster och demografiska egenskaper, vilken enhet de surfar på samt klickbeteende på webbplatsen. 

2

Strategi


Strategin innefattar tillvägagångssätt för hur projektets mål och syfte ska uppnås samt förslag på hur innehållet bör utformas och disponeras för att uppnå bästa möjliga resultat med hemsidan eller webbshoppen.

En komplett tidsplan skapas för genomförande och lansering där ni som kund har möjlighet att följa varje steg i utvecklingen av er nya webblösning.

3

Design


Vi tar fram en design som gör er hemsida unik. 
Vi skapar alltid skräddarsydda hemsidor och webbshoppar– helt anpassade efter era önskemål och behov.

Funktion, användarvänlighet och stil är våra ledord. Vi bearbetar hemsidans design tills ni som kund är helt nöjd!

4

Utveckling


Din hemsida kodas och implementeras i publiceringsverktyget WM3 där ni som kund har möjlighet att redigera innehållet live. Därefter installeras alla de funktioner och moduler som ska finnas på hemsidan.

Vi anpassar hemsidan mot olika webbläsare och skärmstorlekar så att den har en responsiv och användarvänlig design. 

5

Lansering


Eftersom vi gillar nöjda kunder har vi alltid 100 % nöjd kund-garanti! 
Inför lanseringen får du utbildning i publiceringsverktyget WM3 så att ni kan fortsätta arbetet med er hemsida.

Ni är alltid välkomna att höra av er till vår support om ni vill ha hjälp med er nya hemsida, webbshop eller ditt intranät.

6

Marknadsföring/Redaktörstjänst


Efter lanseringen börjar arbetet med att marknadsföra er via er nya hemsida och locka kunder. Ett arbete som kan innefatta textproduktion, nyhetsbrev, skapa landningssidor för kampanjer eller utforma annonser.

För att ge er de bästa möjligheterna att lyckas finns våra redaktörer till hands för att hjälpa er med marknadsföringen. Läs mer.

Nyfiken på hur vi kan göra er mer framgångsrika?

Prata webb med oss