Vilken höjd vill du uppnå? Genom vårt engagemang och kunskap skapar vi en tydlig plan och struktur för hur ditt mål ska förverkligas, oavsett om det gäller en hemsida, webbshop eller digital marknadsföring. Vi har utvecklat en metod i fem olika steg – läs gärna om hur vi steg för steg förverkligar framgångsrika webbprojekt. Mot nya höjder. 

1

Analys


Det är viktigt för oss att vara lyhörd på dina förväntningar och lära oss mer om din verksamhet för att kunna identifiera ett mål och syfte med ert webbprojekt. Med hjälp av statistikverktyg och så kallad heat maps kartlägger vi bland annat besökarnas beteendemönster och demografiska egenskaper, vilken enhet de surfar på samt klickbeteende på webbplatsen. Med denna kunskap får vi information om hur er nya webblösning bör utformas och struktureras på bästa sätt för att möta era besökares behov och förväntningar.

2

STRATEGI


Utifrån resultatet av analysen och en kartläggning av målgruppen skapas en strategi för hur din webbsatsning ska lyckas på bästa sätt. Strategin innefattar tillvägagångssätt för hur projektets mål och syfte ska uppnås, en helt ny design och struktur för er hemsida, webbshop eller intranät samt förslag på hur innehållet bör utformas och disponeras för att uppnå bästa möjliga resultat. En komplett tidsplan skapas för genomförande och lansering där du som kund har möjlighet att följa varje steg i utvecklingen av er nya webblösning.

3

Design


Genom designen och hemsidans struktur gör vi ditt företag unikt. Vi skapar alltid skräddarsydda hemsidor och webbshoppar– helt anpassad efter ditt företag eller organisation. Funktion, användarvänlighet och stil är våra ledord. Samtidigt är vi väldigt lyhörda på dina önskemål och vilken känsla du vill att din hemsida ska förmedla.

4

Utveckling


Din hemsida kodas och implementeras i publiceringsverktyget WM3 där du som kund har möjlighet att redigera innehållet live. Därefter installeras alla de funktioner och moduler som ska finnas på hemsidan. Vi anpassar hemsidan mot olika webbläsare och skärmstorlekar så att den har en responsiv design

5

LANSERING


Lanseringen – dagen med stort D. Eftersom vi gillar nöjda kunder har vi alltid 100 % nöjd kund-garanti! I samband med lanseringen får du utbildning i publiceringsverktyget WM3. Därefter är du alltid välkommen att höra av dig till vår support om du vill ha hjälp med din nya fräscha hemsida, webbshop eller ditt intranät.