Digital marknadsföring som funkar

 

De digitala kanalerna och sociala medierna utvecklas ständigt och erbjuder idag smidiga och kostnadseffektiva sätt att marknadsföra produkter, stärka varumärket och locka nya medarbetare. Vi hjälper dig hela vägen med strategi, publicering och uppföljning. Vi tror på tätt samarbete utan bindningstider.

 

  • Sätt tydliga mål

  • Nå dina målgrupper i rätt kanaler

  • Mät ständigt resultaten och förbättra där det behövs

 

Vill du börja förbättra dina resultat?


Vi hjälper dig med rätt analys, teknik och kreativitet!

StrategiUtifrån era mål och förutsättningar samt en omvärldsanalys producerar vi en marknadsföringsstrategi som ger er konkret vägledning i er fortsatta marknadsföring. Strategin berör bland annat lämpliga kanaler, innehåll, frekvens och lämpliga kampanjer

SEO & contentBli hittad på Google och nå ut på rätt sätt för dina kunder. Vi hjälper er att producera content till webbsidan eller webbshoppen och ser till att texter och bilder är ordentligt sökmotoroptimerade. Behöver ni hjälp att skriva effektiva texter till nyhetsbrevet så ordnar vi det.

Sociala medier & annonseringHög aktivitet och rätt tilltal är avgörande för att lyckas i sociala medier. Låt våra redaktörer hjälpa er med en tydlig plan och att publicera innehållet. Vi skapar framgångsrika annonskampanjer på Google Ads, LinkedIn, TikTok, Facebook och Instagram för att ni ska nå era kunder. 

En extra marknadsavdelningVi hjälper till med allt ifrån SEO, annonsering, content, Marketing Automation, A/B-tester och analyser.

Vi är som nöjdast när ni är riktigt framgångsrika och kommer därför med konkreta förslag och lösningar på hur er marknadsföring kan förändras för att nå ännu bättre resultat. 

Hittar ni inte vad ni söker i vårt utbud här på sidan, kontakta oss så stämmer vi av vad ni behöver hjälp med!

Punktinsats eller tätt samarbete?


 

Hos oss kan du välja om du vill ha hjälp med en specifik, begränsad insats eller löpande varje månad.

Genom våra månadsabonnemang sätter vi ihop en lösning som passar just er verksamhet. Vi träffas för att diskutera era behov och tankar och sätter sedan samman ett förslag på insatser vi tror skulle ta er verksamhet till nästa nivå. 

I vissa fall hjälper vi till under en uppstartsperiod och i andra fall har vi inga slutdatum för samarbetet utan låter det utvecklas efter hand. 

Nyfiken på hur vi kan göra er mer framgångsrika?

Prata webb med oss