Mer effekt med redaktören

När din nya webbsida eller webbshop börjar bli klar är det hög tid att tänka på marknadsföringen. De digitala kanalerna och sociala medierna utvecklas ständigt och erbjuder idag smidiga och kostnadseffektiva sätt att marknadsföra produkter, stärka varumärket och locka nya medarbetare. 

Låt vår redaktör hjälpa dig!

Vill du veta mer?


Vi hjälper dig med marknadsföringen

StrategiUtifrån era mål och förutsättningar samt en omvärldsanalys producerar vi en marknadsföringsstrategi som ger er konkret vägledning i er fortsatta marknadsföring. Strategin berör bland annat lämpliga kanaler, innehåll, frekvens och lämpliga kampanjer. 

SEO & contentVi hjälper er att producera content till webbsidan eller webbshoppen och ser till att texter och bilder är ordentligt sökmotoroptimerade. Behöver ni hjälp att skriva texter till digitala nyhetsbrev, nyhetsflödet på hemsidan eller tryckt material ordnar vi det.  

Sociala medier & annonseringHög aktivitet och rätt tilltal är avgörande för att lyckas i sociala medier. Låt våra redaktörer hjälpa er med en tydlig plan och att publicera innehållet. Vi skapar framgångsrika annonskampanjer i digitala kanaler som Google Ads eller Facebook för att ni ska nå era kunder. 

En extern marknadsavdelningVi hjälper till med allt ifrån digitala nyhetsbrev och content till hemsidan till annonsering i sociala medier.

Vi är som nöjdast när ni är riktigt framgångsrika och kommer därför med konkreta förslag och lösningar på hur er marknadsföring kan förändras för att nå ännu bättre resultat. 

Hittar ni inte vad ni söker i vårt utbud här på sidan, kontakta oss så stämmer vi av vad ni behöver hjälp med!

Punktinsats eller löpande?


 

Hos oss kan du välja om du vill ha hjälp med en specifik, begränsad insats eller löpande varje månad.

Genom våra månadsabonnemang sätter vi ihop en lösning som passar just er verksamhet. Vi träffas för att diskutera era behov och tankar och sätter sedan samman ett förslag på insatser vi tror skulle ta er verksamhet till nästa nivå. 

I vissa fall hjälper vi till under en uppstartsperiod och i andra fall har vi inga slutdatum för samarbetet utan låter det utvecklas efter hand. 

Nyfikna på hur vi kan göra er framgångsrika?

Prata webb med oss