God Jul & Gott Nytt År!

Publicerad: fredag 22 dec 2023

Bästa bloggläsare,


När 2023 sakta men säkert närmar sig sitt slut, vill vi ta ett ögonblick att reflektera över året som gått. Det har varit ett år fyllt av spännande projekt och konstruktiva samarbeten, något som hela vårt team är djupt tacksamma för. I en tid som denna, när världen står inför både emotionella och ekonomiska utmaningar, är det lätt att glömma allt positivt. Men året har bjudit på många ljuspunkter och vi har framför allt inspirerats av både teamets och våra kunders visioner, hårda arbete och entreprenörsanda. Ett stort tack till alla som delar denna resa med oss.

Nya förutsättningar

I tuffa tider behöver man rusta sig för framgång och vi uppskattar verkligen att våra kunder tänker på samma sätt.  Vi ser en ökad efterfrågan på redesign, integrationer och automatiseringar. Alla informationsflöden behöver vara intuitiva och effektiva. Den digitala mognaden i hela vårt samhälle gör att många vill klä sig i en modern kostym och få bättre utväxling på sin digitala investering. Vi ser att årets trender fortsätter in i 2024  och vi jobbar fortsatt mycket med nya grafiska profiler, förbättringar av användarupplevelser, utveckling av moduler eller ett omtag när webbplatsens innehåll växt ur sin gamla struktur.

AI ritar om kartan

Under 2023 slog AI ner som en meteor med sin revolutionerande teknik - AI. Chat GPT har nått den breda massan och kan skapa fantasibilder, texter eller julens spellistor. Men som vi alla vet, kan AI så mycket mer. Här på HL Design är vi stolta över att vårt första AI-verktyg - produktrekommendationer för webbshoppar - nu finns tillgängligt för våra kunder. Hundratals studier och massor av KPI:er visar att rekommendationer är ett effektivt säljverktyg. Om du missade vårt nyhetsbrev om AI-rekommendationer, hittar du informationen här. 

Google Ads & SEO

Under året har många WM3-kunder dragit nytta av våra tjänster inom digital marknadsföring, SEO och teknisk assistans till bland annat Google Analytics 4. Några av våra B2C-kunder dubblat omsättningen i sin webbshop medan andra har fått 20 gånger pengarna tillbaka på sin annonsinvestering. Om du vet med dig att du fått erbjudande från Google Ads om att dubbla värdet på dina första 4000 kr- kontakta oss för att få bästa möjliga utväxling. Ytterligare ett tips från oss är att se över er SEO eftersom organisk synlighet jobbar gratis för er dygnet runt.  

I väntans tider

Med blicken fast riktad mot 2024, känner vi på HL Design en stark tillförsikt inför det kommande året. Vi ser fram emot att fortsätta vårt samarbete med både nya och gamla kunder, och att tillsammans hjälpa er att växa. Inom kort kommer vi även introducera spännande nyheter och förbättringar i vårt tjänsteutbud, som vi hoppas kommer att bidra till er fortsatta tillväxt. Tillsammans skapar vi en ljusare digital framtid – snyggare, skarpare och bättre än någonsin.


Vi önskar er en fridfull jul och ett riktigt gott nytt år! 

Glada julhälsningar,

HL-teamet

 

Nyfiken på hur vi kan göra er mer framgångsrika?

Prata webb med oss