JBM Company live med ny site, PIM och webbshop

Publicerad: onsdag 3 jan 2024 wm3

JBM Company i Kalmar kickar igång 2024 med en ny, fräschare site, PIM och webbshop.

Själva företaget JBM Company är relativt nytt men kompetensen är gedigen när det gäller tunga maskiner. För att stötta tillväxten behövde de en ny site och fler digitala hästkrafter. Ett enklare sätt att jobba med sin produktinformation samt att förenkla reservdelsbeställningar stod på önskelistan. 

Lösningen blev WM3 som PIM-system vilket säkrar att produktdatan är uppdaterad och tillgänglig både för marknadsfunktionerna och e-handeln. Med uppdaterad strukturerad information kan man t.ex. enkelt skapa trycksaker utifrån befintlig information. Den nya webbshoppen förenklar orderhanteringen och hjälper JBMs kunder att enkelt beställa hem reservdelar och annat som behövs för att hålla tunga, specialmaskiner vid god vigör.  

Med WM3 dockar JBM Company direkt in i befintliga integrationer till affärssystem samt frakt- och betallösningar. 

Vi önskar JBM Company lycka till med den nya webbplatsen. Besök gärna www.jbm-company.com och se hur de valt att skapa en enkel och funktionell webbplats med B2B-försäljning.

Som alltid är vi här för att hjälpa ditt företag att växa och lyckas i den digitala världen. Vill du veta mer hur du med WM3 PIM kan skapa trycksaker och PDF-filer av din produktdata?

 Kontakta Henrik för mer information.

Nyfiken på hur vi kan göra er mer framgångsrika?

Prata webb med oss