Få mer trafik till din hemsida med hjälp av artiklar!

Publicerad: tisdag 6 apr 2021

Skapa dina artiklar som presenteras i nyhetsflödet eller på önskad plats på webbplatsen. Artikeln kan du redigera live på sidan. Varje artikel har en egen sida och SEO. Organisera dina artiklar genom att skapa kategorier. Du kan tidsstyra dina inlägg genom att ange publicerings- och avpubliceringsdatum och klockslag. Idag lyfter vi vikten av att skriva artiklar samt vad som gör just WM3s artikelmodul unik, häng med!


 

Varför skriva artiklar?

Att skriva artiklar och ha en blogg på din webbplats är självklart något som du kan vinna på i att ha i längden. Vi pratar om artiklar på en blogg som är relevanta för din verksamhet, inte en blogg där du berättar i detalh vad du gjort under dagen. Bloggen ska skapa förtroende, generera trafik och bygga upp ditt varumärke.

Då vi på HL Design lägger ner rätt mycket tid på att blogga till våra kunder blir du säkert inte förvånad över att vi rekommenderar att du gör detsamma. Många har svårt att förstå vikten av att lägga ner tid på att skriva blogginlägg och fördelarna med att hålla igång det. I artikeln "Varför bör ditt företag ha en blogg?" kan du läsa mer om de viktigaste anledningarna till varför ditt företag bör ha en blogg fylld med artiklar!

 

 

Vad gör WM3s arikelmodul unik?

Schemalagd publicering

Med denna funktion kan du schemalägga publiceringen av din artikel till ett senare datum och klockslag. På så sätt sparar du tid och kan fokusera på det fysiska arbetet i din verksamhet. 

Liveredigering av innehåll

WM3 är unikt om att ge användarna möjlighet att redigera innehåll direkt på hemsidan. Ändra text och bild i artikeln och se resultatet direkt.

Artikelkategorier

Om du har olika teman som du skriver om i dina artiklar kan du skapa olika kategorier för indelning av exempelvis nyhetsartiklar eller blogginlägg. 

Versionshantering

Varje gång du trycker på “publicera” sparas en äldre version av artikeln. Ångrar du dina uppdateringar kan du gå tillbaka till äldre versioner.

 


Sugen på att komma igång med din blogg?

Kontakta oss idag!


 

Nyfiken på hur vi kan göra er mer framgångsrika?

Prata webb med oss