Valentina - Den idérika redaktören!

Publicerad: torsdag 11 apr 2019

Här har vi ett nytt tillskott i HL-gänget, Valentina. En ordningssam, idérik och glad tjej som tar an redaktörstjänsten med storm! 

Vem är Valentina?

Jag är en driven, ansvarsfull och social tjej med sinne för kreativitet i alla dess former. Jag drivs av att hitta framgång i både privatliv och arbetsliv. Framgång för mig är att göra saker som ger mig lycka. För att kunna nå mina mål måste jag agera ansvarsfullt och det har legat i mig sedan barnsben, att ha kontroll över saker är ett måste hos mig. Jag älskar att ta hand om saker och ting som ger resultat. Bestämd tjej med andra ord, men samtidigt är jag en väldigt glad och lättsam person!

Vad jobbar du med på HL?

Jag jobbar som webbredaktör/kommunikatör där mina arbetsuppgifter varierar från dag till dag. Min främsta arbetsuppgift är att se till att våra kunder får den hjälpen som de behöver för att nå ut via sina digitala kanaler så bra som möjligt. Det rör bland annat sociala medier, annonsering och content till hemsidor. Ibland händer det att jag behöver ta bilder åt en kund och skriver texter till hemsidan åt den andra. 


Ett varierat arbete som ger utrymme för kreativitet. Det passar mig mycket bra! 

HL-historia?

Historien på HL är för mig idag exakt fyra veckor lång. Jag har redan kommit in i arbetet ordentligt och lärt mig mycket nytt. Jag har dessutom varit på möten med några utav våra kunder i syfte att lära känna dem och deras verksamheter. 

Jag trivs jättebra på HL. Det är ett innovativt företag som ständigt växer. Att ha superhärliga och drivna kollegor är dessutom ett stort plus i kanten! 

Har du några dolda talanger?

Jag är en liten sångfågel mellan de fyra väggarna i mitt sovrum. Att sjunga ger mig ro, sen är jag väl rätt duktig på det också. På fritiden händer det dessutom att jag fotograferar en hel del. Jag älskar att fånga speciella stunder på bild, det kan vara i naturen, på byggnader, inredningar och människor som minglar runt! 

Välkommen till HL-gänget Valentina!

Nyfiken på hur vi kan göra er mer framgångsrika?

Prata webb med oss