Träffa Robin Melldén, vårt senaste tillskott!

Publicerad: fredag 26 mar 2021

Robin Melldén är vårt senaste tillskott på HL Design som kommer att se till att alla kollegor trivs och har det bra hos oss, kanske även styra upp en AW då och då. Utöver det kommer Robin även att ta hand om många nya projekt som vi har planerade framåt. Häng med i dagens intervju med Robin som vi kommer få lära känna lite närmare!

 

Berätta om dig själv!

Robin Melldén heter jag och jag är 31 år gammal och bor tillsammans med min sambo och vår hund i Växjö. Jag är en väldigt sportintresserad person och följer de lokala lagen Östers IF och Växjö Lakers samtidigt som jag följer en del lag utomlands. På fritiden umgås jag gärna med vänner och familjen, jag är väldigt hemmakär och trivs bäst med att ha familjen nära mig. Tidigare har jag har bland annat pluggat på affärssystemprogrammet i Halmstad, bott i Oslo och rest i Australien. Jag ser fram emot att få jobba här på HL Design, driva projekt och lära känna mina kollegor.

 

Beskriv gärna vad din huvudsakliga roll är på HL?

Jag kommer att jobba främst med personalansvar och allt vad det innebär, exempelvis medarbetarsamtal, utvecklingssamtal och hantering av kompetensutveckling. En stor del av min tid kommer också att gå till att projektleda då jag har tidigare erfarenhet av det. I det stora hela handlar det om att röja hinder och se till att mina kollegor trivs och mår bra hos oss. Lite längre fram har jag förhoppningar om att kunna vara behjälplig i vår försäljning.

 

Finns det något på HL som du ser fram emot mest?

Främst är det att lära känna kollegorna, hittills har jag fått ett väldigt gott intryck och alla är trevliga och vänliga. Det verkar finnas en hög trivselfaktor i gruppen och jag tror att den känslan kommer förstärkas ännu mer när vi får möjligheten att faktiskt ses. Så fort pandemin är över hoppas jag få möjlighet att träffa alla så fort som möjligt!

 

Har du någon dold talang?

Nej, jag har nog inte det. Det närmsta jag kommer en talang är att jag kan rabbla upp alla VM-vinnare genom fotbollshistorien och där får jag tacka min farbror för alla förhör. Dessutom är jag en fena på quizkampen. Enligt mig själv i alla fall!

 

Tack för snacket Robin och varmt välkommen till HL Design!

Nyfiken på hur vi kan göra er mer framgångsrika?

Prata webb med oss