Träffa Emmy Nilsson vår nya UI/UX designer!

Publicerad: tisdag 13 jul 2021

Emmy är det senaste tillskottet till teamet och förutom att briljera på brädspelskvällar så kommer hon även att hjälpa våra kunder med design och förbättra upplevelsen för slutanvändaren. Häng med i dagens intervju där vi kommer lära känna Emmy lite närmare!


Berätta lite om dig själv!

Jag heter Emmy Nilsson jag kommer ursprungligen från Markaryd men identifierar mig som en Göteborgare efter flera år i staden. Jag har nyligen flyttat till Växjö för att ta mig an rollen som UI/UX designer här på HL Design. 
På fritiden så uppskattar jag att variera mina aktiviteter, ibland så bär det av till skogen och ibland är det brädspel som står på schemat. En gemensam faktor är att jag oftast socialiserar mig.
Jag har tidigare arbetat med service och försäljning, men har på senare tid valt att sätta mitt fokus på ett mer kreativt utlopp i arbetet vilket ledde mig hit  till HL Design.


Vad kommer din huvudsakliga roll vara här på HL?

Min huvudsakliga roll här på HL Design är UI/UX designer, med primär uppgift att skapa webbdesign för våra kunder. Som UX designer här så kommer jag utöver arbetet med det grafiska också se till att våra produkter är användarvänliga och matchar användarens behov. 


Finns det något på HL som du ser fram emot mest?

I arbetet så ser jag bland annat fram emot att arbeta med WM3 och vidareutveckla användarvänligheten. Det ska bli väldigt kul att få sätta mig in i alla kundprojekt och att få möjligheten att utveckla produkterna för att passa slutanvändaren. 
Utöver det så ser jag fram emot att få träffa alla mina nya kollegor och kanske till och med vinna en och en annan omgång över dem i lite brädspel. 


Har du någon dold talang?

Förutom att jag anser mig själv ha en väldigt bra radioröst så är jag även ovanligt bra på att flyta länge i vatten. 
 

Tack för snacket och välkommen till HL Design, Emmy! 

Nyfiken på hur vi kan göra er mer framgångsrika?

Prata webb med oss