Möt William Wester, vår nya Account manager!

Publicerad: onsdag 12 maj 2021

William Wester är det senaste tillskottet till HL Design. Här för att hjälpa våra kunder att hitta nya lösningar som får dem att växa! Ingen främling för teamet på HL Design, men nu här för att stanna. Häng med i dagens intervju och lär känna William lite närmare!


Berätta lite mer om dig själv 

Jag är 22 år gammal och bor på Teleborg i Växjö tillsammans med min sambo. Jag studerar för tillfället Sales & Marketing - B2B på Affärshögskolan i Växjö och tar min examen nu till sommaren. På fritiden så gillar jag att träna, umgås med familj och äta god mat!
Jag är ursprungligen från Stockholm men är uppvuxen en liten bit utanför Karlskrona. 

 

Vad kommer vara din uppgift på HL? 

Jag har fram tills nu gjort min praktik på HL Design, då har fokus främst varit digital marknadsföring och strategiskt arbete. Jag har på senare tid istället arbetat med försäljning och affärsutveckling, vilket även är det jag kommer att fortsätta med nu när jag ansluter till teamet officiellt.

 

Vad ser du mest fram emot med att jobba på HL?  

Helt klart att få träffa nya människor! Då tänker jag både på våra kunder och mina nya kollegor. HL består av ett härligt gäng som jag har lärt känna under min praktik, men ser än mer fram emot att arbeta med alla när vi kan vara tillbaka på kontoret! 

 

Berätta något folk inte vet om dig

Ja, det är väl ingen hemlighet att jag är från Karlskrona, men många tror inte att jag är från Blekinge när man hör dialekten. Annars har jag ett väldigt stort bilintresse men det är inte heller en hemlighet.

 

Har du någon dold talang?

Skulle väl inte säga att jag har någon särskild talang, men det stora bilintresset medför mycket onödig kunskap. Jag kan t.ex med ganska bra precision veta vilken typ av motor och vilken tillverkare det är, från avgasljudet på en bil. Kanske ingen dunder talang men det imponerar i alla fall på min sambo.

 

Tack för snacket och välkommen till HL Design, William! 
 

Nyfiken på hur vi kan göra er mer framgångsrika?

Prata webb med oss