Möt Nora Erenmo, vår nya Digital Marketing Specialist!

Publicerad: tisdag 28 dec 2021

Nora Erenmo är HL designs senaste tillskott och hon är här för att hjälpa våra kunder nå nya mål genom digital marknadsföring. Behövs det hjälp med annonsering, SEO, sociala medier, digital analys mm. är hon rätt person för er. Läs vidare för att lära känna henne bättre!


Berätta lite om dig själv!

Nora Erenmo heter jag, är född och uppvuxen här i Växjö men har de senaste åren varit bosatt i Stockholm. I somras tog jag examen och kan numera titulera mig som Digital Marketing Specialist. I samma veva flyttade jag tillbaka till Växjö och nu ser jag fram emot att starta min karriär här på HL Design! På fritiden umgås jag gärna med vänner och familj, hänger på gymmet eller sträckkollar psykologiska thrillers på Netflix. 

 

Vad kommer din huvudsakliga roll vara här på HL?

Min huvudsakliga roll på HL är som Digital Marketing Specialist, där jag kommer att arbeta med bland annat annonsering, digital analys, sociala medier och SEO. Det är en bred roll där jag får chansen att jobba både tekniskt och kreativt, vilket passar mig väldigt bra!
 

Finns det något på HL som du ser fram emot mest?

Jag ser verkligen fram emot att komma in i branschen och lära mig så mycket som möjligt påvägen! Det känns kul att få arbeta i ett kompetent team med så pass mycket olika erfarenheter. 
 

Har du någon dold talang?

Det kryllar kanske inte av dolda talanger hos mig men jag råkar kunna alla världens flaggor!

 

Välkommen till teamet, Nora!

Nyfiken på hur vi kan göra er mer framgångsrika?

Prata webb med oss