Möt Merkur Hoxha, backend utvecklare på HL Design!

Publicerad: fredag 4 mar 2022

Merkur Hoxha arbetar som backend utvecklare på HL Design och är en riktig klippa när det gäller webbutveckling. Med brilljanta kunskaper inom programmering gör han det möjligt att på bästa sätt kunna lösa problem med hjälp av modern teknik. Häng med i intervjun för att lära känna honom bättre!


Hej Merkur! Vill du berätta lite kort om dig själv?

Jag bor i Halmstad tillsammans med min sambo och dotter. På fritiden umgås jag så mycket som möjligt med min familj. När jag inte gör det så är det promenader, konserter och resor som står högst upp på aktivitetslistan. 

 

Vad är dina huvudsakliga uppgifter på HL Design?

Tillsammans med mina utvecklingskollegor ser jag till att WM3 alltid är uppdaterat och vidareutvecklas för att bibehålla sin konkurrenskraft på marknaden. 

 

Vad är det bästa med att jobba med webbutveckling?

Oj, jag kan prata i evigheter när det kommer till webbutveckling, men kort sagt: definitivt möjligheten att kunna lösa problem med hjälp av modern teknik. 

 

Hur ser en vanlig arbetsdag ut för dig?

Jag börjar dagen med avstämningsmöte där vårt team går igenom dagens planerade uppgifter. Sedan står programmering på schemat, som varvas med olika möten och teknisk support. 

 

Har du någon dold talang?

Jag har många talanger men de förblir just dolda, förstås. En jag kan avslöja är att jag kan hålla andan under vatten längre än vad som är normalt för de flesta. 

 

Tack så mycket, Merkur!

Nyfiken på hur vi kan göra er mer framgångsrika?

Prata webb med oss