Möt Eric Mård Löwenadler, stjärnan bakom HL's support!

Publicerad: fredag 18 feb 2022

Eric Mård Löwenadler är ansiktet utåt för vår support på HL Design och han är en klippa när det kommer till att lösa våra kunders tekniska problem i WM3. I intervjun får ni läsa bland annat hur en vanlig dag på supporten ser ut för honom och vad som är det bästa med att arbeta här på HL. Häng med! 


Hej Eric! Vill du berätta lite kort om dig själv?

Jag heter Eric och fyller 23 år. Kommer ursprungligen från Växjö men har bott både i USA, Spanien och Schweiz. Jag gillar att ha mycket och göra både på jobb och fritid! Utöver jobb gillar jag att åka snowboard, resa, träna och kolla på fotboll. Favoritlag Arsenal!

 

Vad är dina huvudsakliga uppgifter på HL Design?

Mina huvudsakliga uppgifter på HL Design är support och frågor kring det. Jag har under min tid här också börjat jobba med lite front-end utveckling. Sedan hjälper jag också till med försäljning och mötesbokning.

 

Hur ser en vanlig dag på supporten ut för dig?

Klockan 08.00 när vi börjar, skannar jag igenom inkorgen om det är några ärenden som kommit in tidigt eller på kvällen innan. Sedan har vi daglig avstämning vid 08.30 där jag tar upp eventuella prio ärenden. 09.00 öppnar telefonen, då sitter jag redo om det är någon som ringer och behöver hjälp. Utöver det fortsätter jag med supportärenden som behöver lösas eller eventuell försäljning och mötesbokning. 

 

Vad för typ av ärenden kan du hjälpa våra kunder med?

Dem ärenden som jag oftast kan hjälpa kund med direkt är ärenden där de inte krävs någon större ändring eller felsökning kring koden. Allt som syns utåt på sidan är det som jag enklast kan lösa direkt. Sedan finns det ärenden som kan behöva konsulteras med övrig personal där jag oftast kan återkoppla till kund senare samma dag. 

 

Vad är det bästa med att arbeta på HL?

Det bästa med HL Design är flexibiliteten och medarbetarna. Jag jobbade tidigare under pandemin från Schweiz vilket funkade jättebra. Hemmakontoret har också funkat toppen! Kollegorna är väldigt hjälpsamma när man kört fast i något problem vilket skapar en härlig stämning. 

 

Har du någon dold talang?

Är väldigt bra på att diska och laga mat! (Säger min flickvän)

 

Tack så mycket Eric! 

 

Nyfiken på hur vi kan göra er mer framgångsrika?

Prata webb med oss