Förstärkt styrelse inför satsning

Publicerad: fredag 20 dec 2019

Inför en kommande satsning på CMS och e-handelsplattformen WM3 under 2020 har HL Design tagit beslutet att förstärka styrelsen med nyckelkompetens.

Den 29/11 valdes Catarina Mårdh Löwenadler och Mikael Wahlberg in som ledamöter i styrelsen vilket kommer tillföra ett stort strategiskt kunnande för att stötta ledningen, skala upp WM3 och lyfta bolaget till nästa nivå. Catarina Mårdh Löwenadler

Catarina har arbetat som VD för två bolag inom Medicinteknik och nu senast som Vice VD för IKEA of Sweden, IKEAs Globala Range & Supply. Ett flertal nationella och internationella styrelseuppdrag finns också med på meritlistan.

Jag ser fram emot att få vara del av HL Design och WM3-plattformens spännande expansionsresa som bygger på en stabil, innovativ och skalbar lösning samt kompetenta medarbetare och hoppas kunna bidra med kunskap om strategi, omvärldsanalys, kundfokusering och skalbarhet, säger Catarina Mårdh Löwenadler.

 

 

 


Mikael Wahlberg

Mikael har under sina 18 år i IT-branschen bland annat haft olika utvecklingschefsroller på EdTech-bolaget IST. De senaste åren har han arbetat på marknadssidan som sälj och marknadschef med fokus på internationell marknad och återförsäljarpartners. 

För närvarande konsultchef på Combitech samt chef över Combitechs externa utbildningsverksamhet.

I HL Designs WM3-plattform ser jag en intressant potential. Den tillhandahåller funktioner som avsevärt förenklar skapandet samt administrationen av webbplatser. Allra mest spännande är dock skalbarheten i att kunna skapa sub-sajter och e-handelshoppar. Något som öppnar för ett partnerupplägg där man kan skapa en win-win och få en utväxling som vore omöjlig annars. 

Jag hoppas kunna bidra och vara del i en fantastisk resa framåt, säger Mikael Wahlberg.


Det är otroligt roligt att Catarina och Mikael ansluter sig till bolaget. De tillför en ny dimension med sin samlade kompetens och erfarenhet inom affärsutveckling, produktutveckling och marknadsstrategi. Vi står inför en spännande satsning under 2020 och med Catarina och Mikael ombord tillsammans med övriga styrelsen och våra fantastiska medarbetare känner jag att vi står väldigt väl rustade, säger Henrik Löwenadler, VD och huvudägare.

 

Mikael Bonik fortsätter som ordförande i styrelsen som utöver de nya tillskotten består av ledamöterna
Peter Diesner och Henrik Löwenadler.

 

 

Nyfiken på hur vi kan göra er mer framgångsrika?

Prata webb med oss