Annika Bergkvist, nya tillskottet i UI design/ frontendutveckling här på HL design!

Publicerad: torsdag 19 maj 2022

Annika Bergkvist är en av de senaste tillskotten vi har fått här på HL- Teamet. Annikas roll här på HL kommer hjälpa oss till en stor del med den erfarenhet och kunskap hon bär på inom UI Design/ frontendutveckling. Vem är Annika? Läs hela intervjun för att veta mer!


Hej Annika! Vill du berätta lite kort om dig själv?

Annika heter jag, är en glad och kreativ grafisk designer/ frontendutvecklare som bor utanför Kristianstad med min sambo. Jag har tidigare bott i Växjö när jag studerade på universitetet. Förutom min utbildning inom grafisk design, visuell kommunikation och webbdesign, har jag även examen inom psykologi samt är utbildad inom naturmedicin. På fritiden tycker jag om att träna, studera och vara ute i naturen. Jag är en väldigt social person och beskrivs vanligtvis som glad, kreativ och hjälpsam med stort engagemang som gärna connectar med människor. Jag har rest en del och har bott en tid i södra Indien och Spanien. Meditation och personlig utveckling är även en stor del av mitt liv.

Vad är dina huvudsakliga uppgifter på HL Design?


Mina huvudsakliga uppgifter på HL Design är UI design och frontendutveckling. Med min erfarenhet inom design, utveckling och kommunikation kommer jag arbeta för att våra kunder ska få moderna, visuellt tilltalande och intuitiva webbsidor.

Vad är det bästa med att jobba som frontendutvecklare och designer? 


För mig är det en perfekt kombination av kreativt designarbete och teknisk webbutveckling. Att få möjligheten att arbeta med kompetenta och talangfulla kollegor som har omfattande erfarenhet inom branschen är också ett stort plus.

Hur ser en vanligt arbetsdag ut för dig? 


En vanlig arbetsdag för mig börjar med att kolla över mail och projekt vi arbetar med innan det är dags för teamets dagliga avstämningsmöte. Där går vi igenom vår planering för dagen och sedan står design och utveckling på schemat, vilket varvas med olika möten och avstämningar.

Varmt välkommen till HL Design, Annika!

Nyfiken på hur vi kan göra er mer framgångsrika?

Prata webb med oss