Griffel IT


Webbplats, Ny design

Griffel är en helhetsleverantör av IT-tjänster till företag i hela Sverige. Via affärsområdena kommunikationstjänster, servertjänster och verksamhets-IT hjälper de sina kunder att utveckla sin verksamhet.

Besök sidan Prata webb med oss

Utmaningen

Griffel hade en hemsida av den äldre modellen och kände att det var dags för en uppdatering. Företaget vill föregå med gott exempel genom en hemsida som är lättorienterad och funktionell. Griffel efterfrågade därför en hemsida som ger ett modernt intryck, som fokuserar på tjänsteutbudet och gör det lätt för besökaren att hitta supportsidorna.
 

Slutprodukten

Beteendeanalysen av den befintliga hemsidan visade att supportsidorna och tjänsteutbudet måste få ta mer plats och presenteras tydligare. Besökaren måste snabbt kunna hitta rätt och få hjälp med sitt problem. För att ge Griffel ett levande, spännande och modernt intryck behövde även startsidan fler levande element.

Resultatet blev en helt ny och fräsch design med direktingång till tjänsterna från en tydlig huvudmeny. Startsidan hålls levande med färsk statistik och nyheter samtidigt som besökaren nu snabbt hittar kontaktuppgifter till supporten och svar på vanliga frågor. 
 

Nyfiken på hur vi kan göra er mer framgångsrika?

Prata webb med oss