Östers IF


Webbplats, Ny design

Den anrika fotbollsföreningen Östers IF har vunnit allsvenskan fyra gånger med sitt herrlag. Idag består deras organisation av Elit, Akademi & Ungdom, Arena & Event samt integrationsprojektet Öster i Samhället. 

Besök sidan Prata webb med oss

Utmaningen

Östers IFs organisation har förändrats och växt de senaste åren och de kände att deras webbsida inte presenterade organisationen på rätt sätt. Östers IF ville lyfta sin nuvarande organisation på ett snyggt sätt och rikta sig mot fler målgrupper. De ville också låta nyheter och de sociala medierna ta mer plats på startsidan samt dela upp de olika verksamheterna på tydliga undersidor. 
 

Slutprodukten

En beteendeanalys på Östers Ifs befintliga hemsida visade att besökarna främst är intresserade av att veta vad som händer i föreningen genom nyhetsarkivet, matchresultaten och sociala medier-flödet. 

Den nya hemsidans moderna design har därför stort fokus på dessa delar på startsidan. Med tydliga ingångar till Östers huvudverksamheter: Elit, Akademi & Ungdom, Arena & Event samt Öster i Samhället blir det också lätt för nya målgrupper att orientera sig på hemsidan.

Hemsidan andas Östers IF i färg och form, fungerar lika bra i mobil som på dator och kombinerar alla plattformar på ett och samma ställe. Bland annat hittar besökarna enkelt Östers IFs webbshop på hemsidan.  
 

Nyfiken på hur vi kan göra er mer framgångsrika?

Prata webb med oss