Östers IF


Webbplats, Ny design

Den anrika fotbollsföreningen Östers IF har vunnit allsvenskan fyra gånger med sitt herrlag. Idag består deras organisation av Elit, Akademi & Ungdom, Arena & Event samt integrationsprojektet Öster i Samhället. 

Besök sidan Prata webb med oss

Utmaningen

Östers IFs organisation har förändrats och växt de senaste åren och de kände att deras webbsida inte presenterade organisationen på rätt sätt. Östers IF ville lyfta sin nuvarande organisation på ett snyggt sätt och rikta sig mot fler målgrupper. De ville också låta nyheter och de sociala medierna ta mer plats på startsidan samt dela upp de olika verksamheterna på tydliga undersidor. 
 

Slutprodukten

En beteendeanalys på Östers Ifs befintliga hemsida visade att besökarna främst är intresserade av att veta vad som händer i föreningen genom nyhetsarkivet, matchresultaten och sociala medier-flödet. 

Den nya hemsidans moderna design har därför stort fokus på dessa delar på startsidan. Med tydliga ingångar till Östers huvudverksamheter: Elit, Akademi & Ungdom, Arena & Event samt Öster i Samhället blir det också lätt för nya målgrupper att orientera sig på hemsidan.

Hemsidan andas Östers IF i färg och form, fungerar lika bra i mobil som på dator och kombinerar alla plattformar på ett och samma ställe. Bland annat hittar besökarna enkelt Östers IFs webbshop på hemsidan.  
 

Omdömet

”Vi behövde en ny hemsida som fungerar lika bra på datorn som på mobilen och som är lättnavigerad för våra besökare. Valet föll på HL Design eftersom de från början ville vara med och skapa något nytt utifrån våra tankar och visioner. De presenterade ett förslag som var genomtänkt och som kunde förverkliga våra idéer och förhoppningar bättre än vi kunnat hoppas på. Vi känner oss väldigt stolta över resultatet och är glada över att ha fått arbeta tillsammans med HL Design”

Andreas Skagerlind, Östers IF
 

Sebastian

Vill du veta mer?


Sebastian Nilsson

Affärsutvecklare
0470 - 723 558

sebastian@hldesign.se

Nyfikna på hur vi kan göra er framgångsrika?

Prata webb med oss