JOBBA PÅ HL DESIGN! 

Bli en i gänget! Webbutvecklare, formgivare, projektledare och webbredaktörer. Vi är en salig blandning av människor som brinner för det vi kan bäst – webben. Tillsammans skapar vi webblösningar till företag och organisationer genom unika lösningar och personligt engagemang.

 

Om HL Design

HL Design är en modern webbyrå som bygger specialanpassade webbsidor och webbshoppar i CMS-verktyget WM3. Våra kunder är företag i alla storlekar i södra Sverige och framförallt Småland, Kalmar och Blekinge län. Alla våra kunder har målet att få en användarvänlig webbplats – både för redaktören och besökaren. Därför skapar vi varje webbplats eller webbshop  helt efter kundens unika behov och önskemål med en responsiv design. 

På vårt moderna och ljusa kontor i Växjö jobbar både grafiska designers, projektledare, frontend- och backendutvecklare tillsammans med redaktörer och säljare. Vårt mål är att alltid kunna leverera hela paketet med teknik och design för att våra kunder ska lyckas på webben. För att verkligen öka förutsättningarna att lyckas erbjuder vi också en tilläggstjänst där våra redaktörer ser till att kundernas färdiga webbsidor och webbshoppar har genomarbetat, sökmotoroptimerat innehåll, marknadsförs effektivt i sociala medier och lever upp till kundernas förväntningar. Allt efter varje kunds behov. 

HL Design grundades år 2000 av Henrik Löwenadler och 2004 bildades aktiebolaget HL Design & Media AB. Inledningsvis låg fokus på grafisk design, men verksamheten är idag främst inriktad på just webbdesign och webbutveckling. Läs gärna mer om HL Design och hur vi arbetar.