Klippkungen


Webbshop

Hos Klippkungen hittar du Sveriges största utbud av lösgodis, choklad, stycksaker och övrigt godis online. Vi säljer till både företag och privatpersoner och det mesta säljs i flerkiloslådor, men vi har även förpackningar som lämpar sig bra som presenter. Det blir inte smidigare än så här att handla godis på nätet.

Besök sidan Prata webb med oss

Utmaningen

Klippkungen var redo att expandera! För ett lyckat nästa steg i webbshopsvärlden behövde de en fullt automatiserad webbshop som klarar deras stora produktvolymer. Den skulle vara kopplad till deras befintliga affärssystem och försäljningen skulle kunna ske till fyra olika länder på respektive språk.

Dessutom skulle varje produkts ingredienser hämtas från Validoo och presenteras på produktsidan och fraktkostnaden beräknas på orderns vikt. Förutom de komplexa integrationerna behövdes utrymme för marknadsföring av aktuella kampanjer och tydliga konverteringsalternativ så att kunden snabbt och enkelt kan avsluta sitt köp. Då webbshoppen används av både företag och privatkunder skulle den givetvis fungera lika bra på mobil och surfplatta som på datorn.

Slutprodukten

Resultatet blev en webbshop med lekfull design som vänder sig till både företag och privatkunder. Det är enkelt att orientera sig och går snabbt att hitta rätt produkt och kunden klickar hem sitt favoritgodis i ett nafs!

Klippkungen kan enkelt påverka och förändra i webbshoppen för att driva kampanjer och det automatiserade flödet låter dem fokusera på försäljning då beställningarna trillar in i affärssystemet. Den nya webbshoppen har blivit en succé i samtliga länder och Klippkungen har minst sagt ökat sin försäljning!

Nyfiken på hur vi kan göra er mer framgångsrika?

Prata webb med oss