Perfecta Pump AB


Webbshop, Digital marknadsföring

Perfecta Pump har tillverkat pumpar för cirkulation, våta, torra och inte minst elektroniskt styrda, av högsta kvalitet sedan mitten på 50-talet. Som direktleverantör med alla resurser under samma tak levererar de inte bara pumpar utan även teknisk kompetens och personlig service. 

Besök sidan Prata webb med oss

Utmaningen

Perfecta var i behov av en modernare webbsida som utnyttjade skärmens hela bredd. De ville också ha tydligare och snabbare ingångar till rätt avdelningar på sidan. När de ändå skulle satsa ville de passa på att utveckla pumpbranschen med en webbshop som kan hantera kundunika prislistor och produkter. Perfecta hade sen tidigare en pumpguide som möjliggör för kunden att se vilken pump de behöver. Grafen krävde utveckling för att fungera även på Apple-produkter. 

Slutprodukten

Perfectas nya webbsida följer tydligt företagets grafiska profil och har tydliga ingångar till de olika pumptyperna. Det finns avancerad filtrering i webbshoppen för att kunden snabbt ska kunna hitta rätt produkt och pumpguiden fungerar nu oavsett enhet och plattform. 

Kunderna kan enkelt beställa sina pumpar och tillbehör i webbshoppen och få sina avtalade priser vilket sparar tid för både kunden och Perfecta. Via en karta kan kunderna smidigt hitta servicestationer över hela landet. 

Perfecta använder sig också av redaktören för att få hjälp med sin digitala marknadsföring. Det innebär bland annat textproduktion till webbsidan, foto- och videoproduktion, Adwords och kommunikation i sociala medier. 

Nyfiken på hur vi kan göra er mer framgångsrika?

Prata webb med oss