Skrufs Glasbruk


Webbplats, Webbshop, Digital marknadsföring

Skrufs Glasbruk är ett familjeägt företag beläget i hjärtat av glasriket. Företaget designar och producerar genuint hantverk i form handblåst glas och står bakom klassiker såsom vaserna Pallo och Dagg.

Besök sidan Prata webb med oss

Utmaningen

Skrufs Glasbruk efterfrågade en hemsida med modern känsla, utan att helt bryta med den gamla sidans design. Hemsidan skulle ha ett starkt produktfokus och ge besökaren en känsla av hög kvalitet och medveten design.

Genom dialog med Skrufs Glasbruk skapade vi oss en förståelse för företaget historia, den hantverkstradition de förvaltar och de mål och visioner de hade med sin nya hemsida.

Skrufs Glasbruk har också tagit steget att utveckla sin verksamhet med en webbshop som interagerar med deras affärssystem för att möta efterfrågan på deras glasprodukter.  
 

Slutprodukten

Tydliga rubriker och färre nivåer skapar enklare navigationsvägar för besökaren. Hemsidans design har en enkel färgskala för att låta bilderna tala och på så vis sätta fokus på företagets produkter.

Resultatet är en webbsida med starkt produktfokus som på ett modernt och stilsäkert sätt presenterar det anrika familjeföretaget. Med enkla färger och tydligt bildspråk sätts det genuina glashantverket i fokus. Webbshoppen erbjuder ett urval av deras produkter och kunden kan på ett enkelt sätt lägga sin beställning på webben. 

Skrufs Glasbruk anlitar våra redaktörer för att få hjälp med att skapa sina populära nyhetsbrev som skickas till både privatkunder och återförsäljare varje månad. 
 

Nyfiken på hur vi kan göra er mer framgångsrika?

Prata webb med oss