Skrufs Glasbruk


Webbplats, Webbshop, Digital marknadsföring

Skrufs Glasbruk är ett familjeägt företag beläget i hjärtat av glasriket. Företaget designar och producerar genuint hantverk i form handblåst glas och står bakom klassiker såsom vaserna Pallo och Dagg.

Besök sidan Prata webb med oss

Utmaningen

Skrufs Glasbruk efterfrågade en hemsida med modern känsla, utan att helt bryta med den gamla sidans design. Hemsidan skulle ha ett starkt produktfokus och ge besökaren en känsla av hög kvalitet och medveten design.

Genom dialog med Skrufs Glasbruk skapade vi oss en förståelse för företaget historia, den hantverkstradition de förvaltar och de mål och visioner de hade med sin nya hemsida.

Skrufs Glasbruk har också tagit steget att utveckla sin verksamhet med en webbshop som interagerar med deras affärssystem för att möta efterfrågan på deras glasprodukter.  
 

Slutprodukten

Tydliga rubriker och färre nivåer skapar enklare navigationsvägar för besökaren. Hemsidans design har en enkel färgskala för att låta bilderna tala och på så vis sätta fokus på företagets produkter.

Resultatet är en webbsida med starkt produktfokus som på ett modernt och stilsäkert sätt presenterar det anrika familjeföretaget. Med enkla färger och tydligt bildspråk sätts det genuina glashantverket i fokus. Webbshoppen erbjuder ett urval av deras produkter och kunden kan på ett enkelt sätt lägga sin beställning på webben. 

Skrufs Glasbruk anlitar våra redaktörer för att få hjälp med att skapa sina populära nyhetsbrev som skickas till både privatkunder och återförsäljare varje månad. 
 

Omdömet

"Vi kände att vi länge hade stått och stampat med en gammal hemsida, modern men ändå inte, och att det var dags att förnya oss lite. Vi kontaktade HL Design och delgav dem våra tankar – vi ville förnya, men inte helt göra nytt. Vi ville ha en inspirerande sida med moderna inslag, exempelvis med sociala medier, och som framför allt är lätt att hantera.

Resultatet blev kanonbra! Hemsidan har fått ett lyft med en ny, modern design och systemet gör det lätt för oss att snabbt och enkelt ändra sidans innehåll när vi behöver. Vi är mycket nöjda med både resultatet och samarbetet med HL Design."

Kent Elm, VD Skrufs Glasbruk AB
 

Sebastian

Vill du veta mer?


Sebastian Nilsson

Affärsutvecklare
0470 - 723 558

sebastian@hldesign.se

Nyfikna på hur vi kan göra er framgångsrika?

Prata webb med oss