Webbredaktören Ida

Publicerad: torsdag 14 jun 2018 ida sjöholm

Här har vi ett nytt tillskott i HL-gänget, Ida. Den ordningssamma webbredaktören, yogisen och sångfågeln som ska hålla ställningarna när Elvira är föräldraledig. 

Vem är Ida?

Jag är en lugn och väldigt organiserad person. Ordning och reda är min melodi och jag älskar verkligen min bullet journal där jag har koll på nästan hela mitt liv. Där i har jag min kalender, årsmål, månadsmål, träningslogg, bucketlist och andra typer av listor. Jag är en väldigt nyfiken person och jag brukar ha tänket "vi testar, vi kör, det blir säkert bra". Min familj har beskrivit mig som otroligt envis, stark och driven. 

Vad jobbar du med på HL?

Jag jobbar som webbredaktör/kommunikatör. Det betyder att jag jobbar med företags digitala marknadsföring. Jag skriver nyhetsbrev, skapar innehåll på sociala medier och webbsidor, gör innehållsplaner, skapar kampanjer eller analyserar marknadsföringsinsatser. Jobbet är väldigt varierat och kreativt, precis som jag gillar det. 

HL-historia?

Min historia på HL är i skrivande stund fem veckor lång. I början på maj gick Elvira hem på föräldraledighet och jag hoppar in så länge. Jag känner att jag kommit in i jobbet snabbt och redan lärt mig massa nytt. HL Design känns som ett spännande och innovativt företag där jag får utlopp för min kreativitet. HL består av ett superhärligt gäng och jag hoppas på en lärorik och kul tid här framöver. 

Har du några dolda talanger?

Jag är gammal kampsportare, i bagaget har jag med mig priser och flertal bälten. Nu håller jag mig till yoga istället. En annan talang skulle kunna vara att jag sjunger och spelar gitarr. Jag har spelat gitarr i 16 år nu och sjungt i kör i många år. När jag var 10-11 år spelade jag alt-gitarr i en gitarrorkester. Senare började jag i musikklass där jag uppträdde mycket med klassen. Nu spelar jag mest för mig själv som avkoppling men i sommar ska jag sjunga och spela på ett bröllop. 

Välkommen till HL-gänget Ida!

Nyfiken på hur vi kan göra er mer framgångsrika?

Prata webb med oss