Den glada frontend-utvecklaren Samwel

Publicerad: torsdag 27 dec 2018 ida sjöholm

Glädjespridaren Samwel har inte långt till skratt. Utöver alla skratt på kontoret jobbar han som frontend-utvecklare. Han ser till att alla webbplatser är användarvänliga för våra kunders kunder. Men vem är han egentligen? 

Vem är Samwel? 

Jag är en pigg och energisk utvecklare som har väldigt nära till skratt, jag skrattar i stort sett hela tiden och gillar att dra lite skämt här och där. För övrigt är jag rätt tråkig, haha ;) Jag har bott i Växjö några år nu, kommer ursprungligen från Lund. Jag flyttade hit på grund av studier på universitetet, så nu är jag en skåning fast i Smålands mörkar skogar. 

Vad jobbar du med på HL? 

Jag jobbar som frontend-utvecklare, så när jag inte skrattar gör jag allt från att läsa in och hantera information från servrar och olika databaser till att se till att webbplatser ser ut och beter sig som önskat. Jag jobbar alltså med webbplatsens yttre, för att det ska bli en så användarvänlig upplevelse som möjligt. 

HL-historia?

Jag har jobbat på HL Design i lite mer än ett halvår. Mot slutet av min utbildning jobbade jag lite extra på HL och efter min utbildning på Linnéuniversitetet fanns det en plats för mig här, vilket jag är superglad för. Nu ser jag fram emot en massa utmaningar och roliga projekt tillsammans med kreativa och glada kollegor. 

Något folk inte vet om dig? 

Jag är det största sockermonstret ni kan tänka er, jag äter verkligen ALLT sött. Jag är även väldigt politiskt intresserad, börjar du prata politik med mig kan du räkna med att vara fast. Jag kan sitta och prata politik i timmar!

 

Tack för snacket Samwel!

Nyfiken på hur vi kan göra er mer framgångsrika?

Prata webb med oss