Nu stärker vi både teamet och erbjudandet!

Publicerad: måndag 18 maj 2020

Vi på HL Design har ett stort mål – kalla det gärna vision om ni vill. Målet (och visionen) är att hjälpa företag växa. Från starten har vi hela tiden strävat efter att ligga i topp när det gäller att utveckla tjänster och produkter som hjälper företag och organisationer att få ut maximalt av sin affärsidé och ge sina medarbetare maximalt stöd i verksamheten. Allt överskott har vi återinvesterat i vidareutveckling och nu är dags.


För att ta nästa steg förstärker vi nu både vår stab och vårt erbjudande. Vi har tidigare berättat om våra två nya styrelseledamöter, Catarina Mårdh Löwenadler och Mikael Wahlberg, och nu knyter vi ännu mer erfarenhet och kompetens till bolaget. Mats Karlsson, tidigare grundare och delägare i GoBrave-
koncernen och numera ensam ägare till Makako AB, ansluter i ett samarbete till oss.


Hans roll kommer att vara coach för vd och ledningsgrupp samt att stötta våra resurser inom försäljning och affärsutveckling. Mats kommer även att tillföra kompetens och erfarenhet inom strategi och varumärke för både oss och även för våra nya och befintliga kunder. Detta gör att vi kan bredda och förädla vårt erbjudande och därför kunna attrahera och nå fler kundgrupper än tidigare.


Vi hälsar Mats välkommen till oss på HL Design. Vi säger även välkommen till dig som söker en ny innovativ samarbetspartner för digitala lösningar som stärker ert varumärke, ökar er försäljning och får er att växa!

Nyfiken på hur vi kan göra er mer framgångsrika?

Prata webb med oss