Levererar er e-handel rätt resultat?

Publicerad: måndag 28 sep 2020

Att veta hur besökarna agerar på er webbsida är bra. Att veta hur man analyserar beteendet är bättre. Men att skapa rätt förbättringar är bäst. I dagens artikel berättar vi hur du tillsammans med oss kan analysera hur pass bra din webbplats fungerar!

 

Håll dina vänner nära och dina kunder ännu närmare.

Vi tar ett ny omtag på det gamla ordspråket för att sätta kunden i fokus. Kunden är en utav de viktigaste faktorerna för en lyckad verksamhet, därför vill vi ge er chansen att lära känner era kunder bättre.

Att veta hur era potentiella kunder ser, hittar och agerar när de besöker hemsidan är ett otroligt värdefullt underlag som lägger grunden till både en strategi och plan inför framtidens affärer. 

Hur vi gör det

Med hjälp av våra analysverktyg kan vi tillsammans se vilka delar som kan förbättras, inte bara se hur konsumenter rör sig på sidan, vad dem gillar och vad dem missar, men vi kan även hjälpa er synas och nå ut till fler kunder i de olika sökmotorerna. 

Vår analys utgår ifrån bland annat såsom trafik, flöden, konvertering, SEO med flera. Genom att gå igenom allt, kan vi enkelt skapa en plan för att stärka upp och förbättra er online verksamhet och nå nya höjder.

 

Dags för förbättring?

Den digitaliserade tiden för med sig många möjligheter, men även hinder för dem som inte adapterar sig i takt med utvecklingen. Nuförtiden så har nästintill alla en telefon med tillgång till internet, vilket gör att det är där det primära sökarbetet oftast sker. 

Tyvärr så är det inte alla företag som är tillräckligt väl anpassade för detta, allt för få företag har inte en optimerad webbplats för mobiler och saknar många av komponenterna för att synas och vara konkurrenskraftiga på dels sökmotorer, dels sociala medier. 

 

Vi är redo att hjälpa er verksamhet att nå nya nivåer - Är ni?

Kontakta oss för ett förutsättningslöst möte där vi kan berätta mer om hur vi kan skapa en unik lösning för just er verksamhet

eller

Beställ en kostnadsfri analys av er webbplats här!

Nyfiken på hur vi kan göra er mer framgångsrika?

Prata webb med oss