Utveckla ditt företag med fri rådgivning!

Publicerad: måndag 26 mar 2018

Alla företagare som vill utveckla sig själva och sitt företag kan ibland behöva lite tips och råd på vägen. Det är också svårt att vara påläst och ha kompetens inom alla områden samtidigt. Den digitala världen är vi bra på och hjälper dig gärna med svar på dina frågor.


I dagens samhälle rör sig alla företag mer eller mindre i den digitala världen med hemsidor, sociala medier och e-handel. Därför är det viktigt att förstå hur det fungerar och vad du kan göra för att optimera ditt företags möjligheter att lyckas med både försäljning och marknadsföring. 

Konsulttimmen är en fantastisk möjlighet att få råd och vägledning om hur du kan utveckla ditt företag. HL Designs VD, Henrik Löwenadler, är en av projektets konsulter och erbjuder rådgivning inom områdena Marknad & Sälj samt IT & Digitalisering. 

Driver du företag i någon av kommunerna Ljungby, Markaryd, Alvesta, Älmhult, Växjö, Lessebo, Uppvidinge eller Tingsryd får du upp till sex konsulttimmar helt kostnadsfritt genom Konsulttimmen. Därefter kan du fortsätta att samarbetet med oss om du vill utveckla din verksamhet ännu mer. 

Låt Henrik berätta mer om vad han kan hjälpa dig med, läs mer på Konsulttimmen.se eller hör av dig direkt så bokar vi ett möte!

 

 

 

Nyfiken på hur vi kan göra er mer framgångsrika?

Prata webb med oss