Först ut - Johanna!

Publicerad: torsdag 22 feb 2018 johanna nilsson

HL-gänget - vilka är vi egentligen? Vi förstår att ni är nyfikna och tänkte därför presentera oss lite närmare under våren. Som rubriken lyder - först ut är vår redaktör Johanna!

 

Vem är Johanna?

Jag skulle nog beskriva mig själv som en tuff tjej som säger vad hon tycker, men alltid menar väl och vill att slutresultatet ska bli så bra som möjligt - oavsett vad det handlar om. Det ska hända något, helst hela tiden, så många bollar i luften är min melodi. I övrigt är jag nog en rätt glad och lättsam person. 

Vad jobbar du med på HL?

Allt-i-allo! Nej, skämt osidå så är jag webbredaktör och kommunikatör, men det innebär faktiskt att jag gör lite allt möjligt för att hjälpa våra kunder med sociala medier, content till hemsidor och annonsering. Jag tar bilder åt någon kund, filmar åt en annan och skriver texter till hemsidan åt en tredje. Variationen är kul och utvecklande! 

Det är väldigt roligt att få jobba med kunder som har så skilda verksamheter och hela tiden hitta den bästa lösningen för varje kund. Att få visa upp och lyfta fram deras verksamheter och lära sig hur de arbetar är lika intressant varje gång.

HL-historia?

Jag har ganska nyligen börjat på HL, i september 2017 då vi hade så stor efterfrågan på redaktörstjänsten och behövde utöka teamet. Så jag lär mig fortfarande nya saker varje dag!

Innan dess jobbade jag som kommunikatör på Växjö kommun där jag hade mycket fokus på arbetsgivarvarumärket, rekrytering och intern kommunikation. Det låter som något helt annat än det jag gör nu, men egentligen är det ju marknadsföring det med, bara för en intern målgrupp. 

Dolda talanger?

Jag tränar mycket och gjorde en Tjejklassiker 2017! Landsvägscykling och simning är något hela familjen håller på med, så det blir en hel del tid på vägarna och i bassängen. Siktet är inställt på Halvvättern 2018, men först träningsläger på Mallorca! 

Tack för snacket och lycka till med Halvvättern!

 

Nyfiken på hur vi kan göra er mer framgångsrika?

Prata webb med oss