Isabelle Borgman - en riktig HL-hjälte!

Publicerad: torsdag 22 mar 2018 johanna nilsson

Vi har ett par personer på kontoret som sällan träffar våra kunder - våra utvecklare. Men de är ju de riktiga hjältarna som bygger alla hemsidor och webbshoppar. I dagens inlägg lär vi känna Isabelle och får veta vilken superkraft hon skulle vilja ha.

Vem är Isabelle?

Jag är ett sommarbarn som gärna flyr iväg till varmare breddgrader, men samtidigt älskar julen och allt som hör till. Att gå på konserter är något jag tycker är väldigt roligt och en av de senaste jag har varit på är Hans Zimmer. Det var grymt!

“Always look on the bright side of life” är mitt motto och jag har alltid nära till skratt. Jag är väldigt envis, tålmodig och vill alltid prestera mitt bästa. Uppstår det problem ger jag mig inte förrän det är löst och jag känner mig nöjd med resultatet.

Vad jobbar du med på HL?

Jag jobbar som frontend-utvecklare vilket innebär att jag bygger den delen av webbsidor och webbshoppar som besökaren ser. Processen brukar börja med att jag får en skiss på hur slutresultatet ska se ut grafiskt och sedan bygger jag upp alla element med hjälp av HTML, CSS, Liquid och JavaScript. En viktig del av jobbet är också testningen så att allting fungerar och ser snyggt ut i olika webbläsare och på mobila enheter.

HL-historia?

Jag började på HL Design i februari 2017 så jag har precis firat ettårsjubileum på jobbet! När jag började satt vi fortfarande i kontoret i Videum så jag fick vara med vid flytten till vårt nya fina kontor inne i stan. Ett riktigt lyft och jag trivs jättebra!

Om ni tycker att ni känner igen mig kan det vara för att jag fick äran att representera HL Design i ett videoinslag på IT-jobb i Växjös hemsida.

Om du hade haft en superkraft, vad skulle det vara?

Svårt val! Det finns många häftiga superkrafter jag skulle vilja ha, men en stark kandidat är nog ändå teleportering, alternativ att vara lika snabb som Flash. Tänk bara att kunna befinna sig på en solig strand med turkost vatten och en piña colada i handen på några ynka sekunder. Underbart!

 

Nyfiken på hur vi kan göra er mer framgångsrika?

Prata webb med oss