Elvira - HL:s första redaktör

Publicerad: torsdag 5 apr 2018 johanna nilsson

HL-gänget - vilka är vi egentligen? Nu har turen kommit till Elvira, vår redaktör som har många bollar i luften samtidigt för att våra kunder ska lyckas så bra som möjligt.

Vem är Elvira?

Jag är en glad person som nästan alltid har ett leende på läpparna, det är nog den bilden de flesta har av mig. Vanligtvis har jag massor av energi, men just nu bakar jag barn nummer två som beräknas göra entré i maj, så nu är jag inte riktigt lika sprallig som annars. 

Vad jobbar du med på HL?

Jag är webbredaktör/kommunikatör precis som Johanna vilket innebär att jag hjälper företag med deras marknadsföring i digitala kanaler. En vanlig dag kan innehålla alltifrån att skapa innehåll på sociala medier och nyhetsbrev till att skriva reportage och klura på kampanjidéer. Det är verkligen ett varierande jobb där jag ständigt växlar mellan olika varumärken, målgrupper och kanaler. 

HL-historia?

Våren 2015 började min HL-historia då jag var den första som anställdes som redaktör och fick vara med och forma redaktörstjänsten. Det var en otroligt rolig utmaning att skapa en helt ny tjänst från grunden och forma den till det den är idag. Efter en mammaledighet på drygt ett år kom jag tillbaka till jobbet och nya lokaler i slutet på augusti 2017. Så nu är det fullt ös igen, både hemma och på jobbet!

Dolda talanger?

Bakers AB är en av mina kunder och det är kanske passande för jag är lika duktig på att skapa desserter och bakverk som att äta upp dem. Som tur är kompenserar jag lite genom att jag älskar träningsformer där jag får utmana min koordination, så ett och annat häftigt dansmove kan jag alltid imponera med. När jag inte är gravid då… just nu ligger mina danstalanger i viloläge ;)
 

Tack för pratstunden Elvira och vi ser fram emot att träffa barn nummer 2!

 

Nyfiken på hur vi kan göra er mer framgångsrika?

Prata webb med oss