Black friday inom räckhåll - Glöm inte annonsera!

Publicerad: måndag 8 okt 2018 johanna nilsson

Black Friday infaller fjärde fredagen i november och kommer från början från USA där den infaller i samband med Thanksgiving. Konceptet har vuxit sig stort även i Sverige de senaste åren och under 2017 ökade omsättningen under Black Friday med 1,3 miljarder jämfört med 2015 års nivå. 

Postnords e-barometer visar att handeln omsatte totalt 3,6 miljarder och i genomsnitt handlade varje person för 1 817 kronor. Bland konsumenterna planerar 45 procent att handla under Black Friday. Detta gör att många vill annonsera inför Black Friday, vilket inte är så konstigt med tanke på hur effektivt det är!

Så för att vi ska kunna hjälpa så många av våra kunder som möjligt vill vi ge er som är ute i god tid med er bokning lite extra uppmuntran :) Är ni kund hos oss och bokar er Black Friday-kampanj innan den 20 oktober får ni 15% rabatt! När ni gjort er bokning ser vi till att ni har en genomarbetad kampanj för sociala medier, nyhetsbrev och webbshop i god tid till den 23 november!

BOKA DIN KAMPANJ HÄR!

 

TÄNK PÅ DET HÄR INFÖR BLACK FRIDAY!

  • Bestäm i god tid vilka produkter ni ska ha kampanj på. 

  • Rabatten på Black Friday är galen och det är grejen - är ni inte beredda att ha MINST 30% rabatt på era varor kanske inte Black Friday är för er?

  • Se till att ni har bra bilder på de produkter ni vill lyfta fram i kampanjen.

  • Kom ihåg att ta djupa andetag under den 23 november! ;)

Nyfiken på hur vi kan göra er mer framgångsrika?

Prata webb med oss