Årssammanfattning 2018

Publicerad: onsdag 19 dec 2018 johanna nilsson

Ännu ett år har gått - precis lika snabbt som vanligt! Här på HL Design har vi hunnit med mycket under året. Många webbplatser och webbshoppar har byggts, WM3 har utvecklats och stora kundprojekt har jobbats hårt med. 

Webbplatser och webbshoppar

Under året har vi levererat flera webbar och webbshoppar till nöjda kunder. Antalet webbplatser och användare i WM3 ökar ständigt. Vi har kunder inom de flesta branscher, allt från skogsindustri till vård och omsorg, vilket vi tycker är jätteroligt och givande. Några av de kunder vi byggt nya webbsidor eller webbshoppar åt i år hittar du här nedanför. Ta en titt och inspireras du med :)

- Bror Pehrssons webbshop har fått en ny design

- Klippkungen

- Avant advokater

- Asfaltbolaget

- EHVS

Vi har ju dessutom uppdaterat vår egen webb till vad vi tycker blev en betydligt snyggare och mer välorienterad sida. Har du inte besök den ännu hittar du den här - www.hldesign.se. Måste också passa på att slå ett slag för vår bloggen 

WM3-utveckling

Under året har vi gjort en hel del utveckling i WM3 för att det ska bli ännu stabilare och mer användarvänligt. Här kommer ett urval av de uppdateringar vi genomfört. 

- Serverkapaciteten har utökats för att klara större belastningar som följer med våra kunders ökade framgång.

- Vi har utvecklat statistikverktygen så att ni nu hittar detaljerad statistik för webbplatsen, försäljningen i webbshoppen och för nyhetsbrev ni skickar. 

- Webbshopskunder kan nu använda viktbaserad fraktkostnad, lägga beställningar åt sina kunder, använda anpassade URL-adresser, utökad möjlighet till filtrering bland kunderna. 

- Uppdaterad och fördjupad manual för WM3 med bilder, texter och filmer för att ni enkelt ska kunna uppdatera er om ni inte använt verktyget på ett tag och glömt hur det fungerar. 

Utveckling pågår också för att besökare ska kunna anmäla sig till olika event, vi tar fram en communitymodul för aktiva diskussioner och nyhetsbreven kommer få mer funktionalitet där ni kan lägga till artiklar, kalenderhändelser och produkter.

Större projekt och annat spännande under året

- Intranätet

Vi har utvecklat och förbättrat WM3-intranätet. Dokumenthanteringen är förbättrad, vi har förtydligat behörighetsystemet så att ni kan ha hierarkier på användargrupper med olika rättigheter, det finns också möjlighet att göra mailutskick till användargrupperna och genomföra omröstningar på intranätet. 

- Bokningssystem

Under året har vi utvecklat en ny modul i WM3, ett bokningssystem. Perfekt för kunder som erbjuder uthyrning eller tidsbaserade tjänster. Tveka inte att kontakta Sebastian för mer information!

- Skolkollen

I mars lanserade vi Skolkollen, en medborgartjänst i samarbete med IST som gör det lättare för elever och föräldrar att hitta information och statistik om skolor i Sverige. Det är enkelt att söka fram, välja och jämföra skolor så att man får en tydlig överblick och kan göra ett aktivt skolval på alla skolnivåer. 

- Partnerkonceptet

Henrik har jobbat med vårt partnerkoncept där vi samarbetar med andra byråer som vill bygga egna webbplatser och webbshoppar i WM3 eller förmedla kontakt till oss i utbyte mot en kick back-ersättning. Vi har fyra olika partnerskapsnivåer, läs mer om dem på wm3.se.

Det har varit ett händelserikt år och som vanligt ser vi fram emot fler tillsammans med er. Vi önskar er en God jul och ett Gott nytt år så hörs vi 2019!

Nyfiken på hur vi kan göra er mer framgångsrika?

Prata webb med oss