Vi gör dig synlig i världens viktigaste informationskanal

 

Allt fler människor söker information, handlar och kommunicerar på internet. Det ställer höga krav på  företag att synas på ett framgångsrikt sätt i ett tekniskt och föränderligt samhälle. E-handeln fortsätter att öka och allt fler webbshoppar öppnar. Hemsidor, intranät och webbshoppar ska vara responsiva för att besökare ska kunna ta del av innehållet var och när som helst. 

 

Vi hjälper dig med din webblösning

 

Vi har skapat hemsidor i mer än 10 år. Idag erbjuder vi ett flertal webbaserade lösningar utformade och skräddarsydda efter organisationen och omvärldens förutsättningar. 

Vilket område kan vi hjälpa dig med?

Hemsida


Enkelt, smidigt och utan några krusiduller

Vi vet att våra kunder vill ha en enkel och smidig webblösning. Därför har vi utvecklat en produktserie som vi kallar WebPage™. Serien innehåller tre olika produkter och är utvecklade efter olika organisationers förutsättningar och behov där vi bland annat anpassar hemsidor efter alla skärmstorlekar. Alla serier har fasta priser och inkluderar webbhotell, fri support och andra funktioner som tillkommer i ett webbprojekt.

Vi har utvecklat publiceringsverktyget WebManager 3, förkortat WM3. Något som vi är mycket stolta över. Aldrig tidigare har det varit så enkelt att ändra på sin hemsida. Med hjälp av live-redigering kan du ändra direkt på sidan och se slutresultatet direkt – utan massa onödiga menyer och knappar.

Vi inleder alltid ett samarbete genom att lära känna er och lyssna på era förväntningar på er hemsida. Därefter genomför vi en analys och utformar en strategi som svarar på hur vi ska få er hemsida att uppfylla ert syfte och mål. 

KONTAKT

SEBASTIAN NILSSON

0470-723 558

sebastian@hldesign.se

Webbshop


Vi tycker att din webbshop ska ge effekt

Den tekniska utvecklingen har medfört förändrade försäljningsmetoder. Idag förväntas tillgängligheten på företag och produkter vara oändlig. Det har medfört att allt fler företag satsar på e-handel.

En webbshop ökar din tillgänglighet och är ett effektivt verktyg för försäljning av produkter. Men det förutsätter också att den är anpassad efter såväl dina behov som kundens. Vi erbjuder plattformen WebShop™ som är flexibelt, lätthanterligt och anpassat efter att administratören ska kunna ha kontroll över webbshoppens olika funktioner.

Vår plattform innehåller både B2B (Business to Business) och B2C (Business to Consumer), vilket innebär att det är möjligt att anpassa webbshoppen efter både företags- och privatkunder. 
 

KONTAKT

Sebastian Nilsson

0470-723 558

sebastian@hldesign.se

INTRANÄT


Intern kommunikation är idag viktigare än någonsin. Det höga tempot och den stora mängden information som personalen behöver tillgång till kräver enklare och mer direkta kommunikationsvägar samt snabbare tillgång till viktiga filer och dokument.

Med IntraNetTM får ert företag en komplett intranätslösning med filhantering, dokumenhantering, kalendrar, nyhetsflöden, informationsplank och mycket mer. Designen av ert intranät skräddarsys och anpassas helt efter era behov och önskemål. 
 

KONTAKT

HENRIK LÖWENADLER

0470-723 354

henrik@hldesign.se

WEBBREDAKTÖR


Var söker eller får du information om företag och produkter? Förmodligen på webben eller i sociala medier. Detsamma gäller för dina kunder och potentiella medarbetare som idag förväntar sig att du syns och är tillgänglig där de befinner sig.

De digitala kanalerna och sociala medierna utvecklas ständigt och erbjuder idag smidiga och kostnadseffektiva sätt att marknadsföra produkter, stärka varumärket och locka nya medarbetare. Men det behöver göras på rätt sätt och det är inte alltid lätt att hinna göra allting själv. Våra redaktörer är proffs på textproduktion och marknadsföring i sociala medier och digitala kanaler, de hjälper dig gärna med något av nedanstående.

Vad kan vi hjälpa dig med?

 

Marknadsföringsstrategi och innehållsplan

Den digitala skogen är enorm och för att orientera sig behöver du en karta och en tydlig plan. Vi hjälper dig att hitta rätt väg bland kanaler, mål och budskap genom analyser och omvärldsanalyser.

Textproduktion/content

En riktigt bra webb, annons eller broschyr kräver riktigt bra text. Alla kan inte vara bra på allt, därför är våra redaktörer grymt duktiga på text så att du kan fokusera på det du är bra på. Vi hjälper dig att formulera ditt budskap på ett lättillgängligt och inspirerande sätt oavsett form.

Sociala medier

Det är inte helt lätt att veta vilket innehåll som fungerar på LinkedIn, men inte på Facebook och Instagram. Aktivitet och engagemang är ett måste för att få genomslag i de snabbfotade sociala medierna. Arbetet med sociala medier blir en självklar fortsättning på marknadsföringsstrategin och innehållsplanen.

Annonskampanjer

Annonsering i sociala medier ger dig stora möjligheter att nå din specifika målgrupp på ett kostnadseffektivt sätt. Vi sätter upp kampanjen och levererar statistik så att du tydligt kan se dess effekter.

Digitala nyhetsbrev

Idag är det sällan kunder letar information själva, de är vana att viktiga budskap når dem ändå. Ett nyhetsbrev är ett smidigt sätt att nå just dina kunder eller potentiella sådana. Vi hjälper dig med utformning och att formulera innehållet.

 

Kontakt

 

                                      Elvira Linnér                                  Johanna Nilsson

                                           webbredaktör                                          webbredaktör

                                           ​0470-723 332                                          073-512 83 52

                            elvira@hldesign.se              johanna@hldesign.se