skrufs glasbruk


Hemsida

 

Skrufs Glasbruk är ett familjeägt företag beläget i hjärtat av glasriket. Företaget designar och producerar genuint hantverk i form handblåst glas och står bakom klassiker såsom vaserna Pallo och Dagg.

 

UTMANINGEN

Skruf efterfrågade en hemsida med modern känsla, utan att helt bryta med den gamla sidans design. Sidan skulle ha ett starkt produktfokus och ge besökaren en känsla av hög kvalitet och medveten design.  

 

LÖSNINGEN

Genom dialog med Skruf skapade vi oss en förståelse för företaget historia, den hantverkstradition de förvaltar och de mål och visioner de hade för den nya sidan. Genom tydliga rubriker och färre nivåer skapades enklare navigationsvägar för besökaren. Sidans design gavs en enkel färgskala för att låta bilderna tala och på så vis sätta fokus på företagets produkter.

 

RESULTATET

En hemsida med starkt produktfokus och inspirerande design som på ett modernt och stilsäkert sätt presenterar det anrika familjeföretaget. Med enkla färger och ett produktnära bildspråk sätts det genuina glashantverket i fokus. 

OMDÖMET

"Vi kände att vi länge hade stått och stampat med en gammal hemsida, modern men ändå inte, och att det var dags att förnya oss lite. Vi kontaktade HL Design och delgav dem våra tankar – vi ville förnya, men inte helt göra nytt. Vi ville ha en inspirerande sida med moderna inslag, exempelvis med sociala medier, och som framför allt är lätt att hantera. Resultatet blev kanonbra! Hemsidan har fått ett lyft med en ny, modern design och systemet gör det lätt för oss att snabbt och enkelt ändra sidans innehåll när vi behöver. Vi är mycket nöjda med både resultatet och samarbetet med HL Design."        Kent Elm, VD Skrufs Glasbruk AB