RAMOA


Hemsida

 

Ramoa anordnar utomhusaktiviteter och event till företag och privatpersoner. Aktiviteterna genomförs i en unik miljö i och runt småländska Ramkvilla och de erbjuder ett flertal olika aktiviteter, boende och paketlösningar. 

 

UTMANINGEN

Vår utmaning var att skapa en upplevelsekänsla av deras vildmarksby och lyfta upp deras olika paketlösningar på ett bra sätt. Sidan ska anpassas efter våra fyra årstider och ha ett högt fokus på vem du är och vad du kan göra på Ramoa Adventure Village. 

 

LÖSNINGEN

Sidan målgruppsanpassades genom att skapa tydliga ingångar till olika grupper som företag, seniorer och svensexa/möhippa där förslag på aktiviteter och paketlösningar visas. Sidan hålls levande genom en evenemangskalender och genom att koppla bildflödet från deras intagramkonto. Känslan av en naturupplevelse lyfts fram genom filmer och bilder anpassade efter årstiderna och genom färg och form.  

 

RESULTATET

En inspirerande och inbjudande hemsida som bjuder på en sann känsla av en småländsk naturupplevelse. Flera tydliga ingångar till olika målgrupper där besökaren får förslag på olika paket och aktiviteter beroende på vem man är.