Mirage Frisörservice


Webbshop

 

Mirage är en av Sveriges största frisörgrossister. De har mer än 25 års erfarenhet av försäljning av frisörprodukter med alltifrån inredningar, saxar och hårvårdsprodukter av flera välkända märken. Deras kunder är frisörer och grossister. Företaget är verksamma i Halmstad där de också har en butik.

 

UTMANINGEN

Mirage Frisörservice är ett företag i utveckling. De ville satsa på e-handel och gå från att vara ett lokalt företag till ett nationellt. Deras målgrupp är samtliga frisörsalonger. Vår utmaning var att skapa en användarvänlig och modern webbshop som ska kännas inbjudande för frisörsalonger i Sverige.

 

LÖSNINGEN

En webbshop med flera tusen produkter kräver en genomtänkt struktur. Vi utformade shoppen med olika filtreringar på produktkategori och varumärke för att förenkla kundens sökning på en specifik produkt.

 

RESULTATET

En fräsch och modern webbshop där Mirages kunder kan söka efter produkter och göra beställningar på ett enkelt och smidigt sätt.

OMDÖMET

“När vi på Dörr & Portbolaget skulle modernisera vår hemsida så var vi i kontakt med ett antal leverantörer. Att valet föll på HL Design var främst den personliga kontakten vi fick och deras lyhördhet om vad vi ville ha. HL Design presenterade snabbt ett första utkast baserat på våra synpunkter och med deras erfarenhet och kompetens ledde detta fram till en hemsida med hög kvalité som vi fått mycket beröm för. När det var dags att göra en webbshop till Mirage Frisörservice så var valet på leverantör inte svårt. Även här har vi fått en modern webbshop av högsta kvalité som vi som företag är mycket nöjd med.

HL Design är ett företag med duktig personal som uppvisar stor kompetens och därmed blir slutresultatet av högsta kvalité.” Lars Ahlin, Dörr & Portbolaget och Mirage Frisörservice