Vi söker en driven kommunikatör

Om jobbet

Är du en duktig marknadsförare med intresse för digitala kanaler och att skapa långsiktiga kundrelationer? 

Som webbredaktör/kommunikatör hos oss jobbar du med att på ett framgångsrikt sätt marknadsföra våra kunder, men även HL Design, i digitala kanaler. Vissa kunder hjälper du löpande varje månad och andra med punktinsatser beroende på behov.

Jobbet innebär bland annat

  • Tät kontakt med dina redaktörskunder över telefon och mail. Du gör också säljsamtal till HL Designs befintliga kunder för att ge förslag på hur vi kan hjälpa dem och skriver offerter.

  • Redigering av bildunderlag från kund för att sedan publicera det i kundens olika kanaler med målgrupps- och kanalanpassat budskap.

  • Du genomför annonskampanjer i sociala medier och sköter hela processen med planering, annonsdesign, säljande budskap, landningssidor, optimering och uppföljning.

  • Produktion av blogginlägg till HL Designs blogg om digital marknadsföring och webbutveckling.

  • Du genomför SEO-analyser och ger förslag på åtgärder.

  • Framtagning av marknadsföringsstrategi till en kund där du gör en analys och kommer med konkreta förslag på insatser.

  • En kund behöver bild- och filmmaterial till sin nya webbsida så du tar kameran över axeln och fotar, filmar och redigerar enklare rörligt material.

Du har stor möjlighet att påverka hur du lägger upp ditt arbete och vilka tjänster vi erbjuder våra redaktörskunder.
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid placerad i Växjö. Det är en fördel om du har körkort och tillgång till bil då du kommer åka på en del kundbesök.

Vem är du?

Vi tror att du är en kreativ och driven person som inte är rädd för att ta egna initiativ eller lösa problem. Du är en idéspruta med ordningssinne som gillar att ha kundkontakt och kan sälja in dina idéer. Självklart har du koll på InDesign och Photoshop och ett stort intresse för kommunikation och sociala medier. Att producera text och formulera säljande budskap är en baggis för dig och du gillar att vara uppdaterad på det senaste inom branschen. 

Du har utbildning inom kommunikation och/eller marknadsföring eller har jobbat dig till motsvarande erfarenheter. Det är en fördel om du har jobbat något år inom marknadsföring, men dina personliga egenskaper är viktigast för oss. Det är meriterande om du har goda kunskaper om SEO och/eller SEM sen tidigare.

Låter detta som ett jobb för dig? Skicka in din ansökan redan idag!  Sista ansökningsdag är 13 januari 2019.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta kontorschef Malin Rosberg Gustafsson på malin@hldesign.se eller 0470 - 723 337.


Om HL Design

HL Design är en modern webbyrå som bygger specialanpassade webbsidor och webbshoppar i CMS-verktyget WM3. Våra kunder är företag i alla storlekar med det gemensamma målet att få en användarvänlig webbplats – både för redaktören och besökaren.

På vårt moderna och ljusa kontor i Växjö jobbar både grafiska designers, projektledare, frontend- och backendutvecklare tillsammans med redaktörer och säljare. Vårt mål är att alltid kunna leverera hela paketet med teknik och design för att våra kunder ska lyckas på webben. 

HL Design grundades år 2000 av Henrik Löwenadler och 2004 bildades aktiebolaget HL Design & Media AB. Inledningsvis låg fokus på grafisk design, men verksamheten är idag främst inriktad på just webbdesign och webbutveckling.