Bror Pehrssons möbler


Webbshop, Ny design

Bror Pehrssons möbler är ett familjeägt företag med mer än 70 års erfarenhet av möbler och inredning. De har varuhus i Alvesta och Växjö och är ett välkänt företag i Småland. Med ett brett sortiment, samarbete med över hundra leverantörer och med småländska priser är de ett konkurrenskraftigt företag med möbler och inredning anpassade för alla svenska hem.

Besök sidan Prata webb med oss

Utmaningen

Bror Pehrsson ville öka kännedomen om företaget även utanför det geografiska närområdet genom att fortsätta utveckla sin webbshop. De ville att webbplatsen skulle fungera som en inspirationskälla där deras kunder kan drömma sig bort, planera sitt drömhem och avsluta med att göra en beställning. 

De ville också få en tydligare meny och enklare sortering för att kunderna snabbt ska hitta vad de letar efter. En webbshop med modernare touch i form av ny struktur och design. 

Slutprodukten

Den nya webbshoppen har en tydlig startsida där Bror Pehrsson kan lyfta fram nyheter och marknadsföra aktuella kampanjer genom inspirerande bilder och rubriker. Det finns också ett produktflöde som visar deras populäraste produkter och ett urval av deras sortiment med direktingångar till olika produktgrupper. Sökfunktionen i webbshoppen är också utvecklad så att kunderna snabbare ska kunna hitta rätt produkt. 

På landningssidorna för de olika produkttyperna kan de nu presentera produktområdet genom en inspirerande text och bild. Varje produkt kan enkelt presenteras i olika varianter med olika bilder och priser för att hanteringen av produkterna ska vara så enkel som möjligt.  

Nyfikna på hur vi kan göra er framgångsrika?

Prata webb med oss