Studio Heijne


Webbshop

Studio Heijne är ett företag grundat av modeskaparen Wendy Heijne med ambitionen att förändra det sätt på vilket kvinnor handlar kläder. Genom att låta kunden själv skapa och designa sina plagg är affärsidén att leverera personliga plagg, skräddarsydda efter kundens önskemål.

Besök sidan Prata webb med oss

Utmaningen

Studio Heijne ville ha en webbshop där besökaren kan skräddarsy sitt plagg genom val av modell, färgkombinationer och storlek. Idén krävde en användarvänlig produktbyggare på en sida som inspirerar till att experimentera och skapa personliga plagg.  
 

Slutprodukt

Genom lyhördhet för Studio Heijnes affärsidé, målbild och passion för design arbetade vi fram ledord för sidans form och funktion: enkelhet, innovation, personlighet, lekfullhet och exklusivitet. 

Vi skapade en enkel och lättförståelig produktbyggare med tydliga alternativ och fokus på kundens slutprodukt och dess design. Produktbyggaren paketerades i en exklusiv webbshop med lekfulla inslag där kunden bjuds in till en kreativ skapandeprocess med fokus på personlig design och inspiration. 
 

Omdömet

”Samarbetet med HL Design har varit, och är, mycket smidigt. Vi har utvecklat konceptet och idén tillsammans och HL Design har varit flexibla och bidragit med åsikter och lösningar längs vägen. Framför allt upplever jag att de varit lyhörda för mina önskemål. Projektet har varit en utmaning eftersom det krävts nytänkande från båda håll, men jag upplever att HL Design verkligen har förstått målet och den kvalitetsnivå jag vill ha, både design- och funktionsmässigt. De har lyckats skapa den webbshop som för ett år sedan bara var en vision. Jag har fått många komplimanger för både design och användarvänlighet".

Wendy Heijne, grundare och designer Studio Heijne
 

Sebastian

Vill du veta mer?


Sebastian Nilsson

Affärsutvecklare
0470 - 723 558

sebastian@hldesign.se

Nyfikna på hur vi kan göra er framgångsrika?

Prata webb med oss