ÄR DU VÅR NÄSTA BACKEND-/FULLSTACK-UTVECKLARE?

Vill du kunna påverka din egen vardag och vara med och utveckla spännande funktioner i framtidens CMS?

 

Om jobbet

Som utvecklare hos oss arbetar du i framförallt med vidareutveckling och underhåll av vårt eget CMS WM3. Tillsammans med andra backend-utvecklare, frontend-utvecklare och projektledare hittar du innovativa lösningar för att säkerställa en hög kvalitet och användarvänlighet på våra produkter. Det kan handla om allt från framtagning av användargränssnitt eller att göra integrationer, till att skapa och använda databasstrukturer. Du designar, planerar och skapar kompetenta och användarvänliga webbapplikationer efter våra kunders önskemål.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i Växjö. 

 

Vem är du?

Vi tror att du är en noggrann och strukturerad person som uppskattar ordning och reda. Du hittar smidiga och innovativa lösningar och utvecklar gärna nya funktioner samtidigt som du är driven och effektiv i ditt arbetssätt. Du jobbar bra både självständigt och i grupp och delar gärna med dig av din kunskap. Vi ser att du har minst 3 års erfarenhet som utvecklare och tror att du känner dig redo för att ta nästa steg i din utveckling tillsammans med oss. 

Du jobbar obehindrat i: 

  • Ruby
  • Ruby on Rails
  • SQL (Postgresql och/eller MySQL)
  • JavaScript
  • HTML5
  • CSS
  • JQuery
  • Git
  • Docker & Docker-compose

 

Låter detta som ett jobb för dig? Skicka in din ansökan redan idag!  Märk din ansökan med "Backendutvecklare". Sista ansökningsdag är 8 april 2019.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta kontorschef Malin Rosberg Gustafsson på malin@hldesign.se eller 0470 - 723 337.


Om HL Design

HL Design är en modern webbyrå som bygger specialanpassade webbsidor och webbshoppar i CMS-verktyget WM3. Våra kunder är företag i alla storlekar med det gemensamma målet att få en användarvänlig webbplats – både för redaktören och besökaren.

På vårt moderna och ljusa kontor i Växjö jobbar både grafiska designers, projektledare, frontend- och backendutvecklare tillsammans med redaktörer och säljare. Vårt mål är att alltid kunna leverera hela paketet med teknik och design för att våra kunder ska lyckas på webben. 

HL Design grundades år 2000 av Henrik Löwenadler och 2004 bildades aktiebolaget HL Design & Media AB. Inledningsvis låg fokus på grafisk design, men verksamheten är idag främst inriktad på just webbdesign och webbutveckling.